KV Sparta

Eerste competitiewedstrijd levert Sparta 1 punt op.

ZEVENHUIZEN - Afgelopen zaterdag startte de korfbalcompetitie weer. Sparta trof direct een geduchte tegenstander, Harich. Voor de Zoutman-formatie zeker geen onbekende club (vorig jaar werd er in de zaal tegen deze ploeg gestreden om handhaving)!

Om half 4 floot scheidsrechter De Haan voor de start van de wedstrijd. Sparta nam direct het initiatief en gaf deze de eerste helft ook niet meer uit handen. Via 6-1 en 9-6 werden bij 11-8 de kleedkamers opgezocht. Coach Moric van der Lei loofde zijn spelers voor het harde werken, maar verzocht ze ook vriendelijk iets gefocust te zijn omtrent de verdediging.

Trainersstaf A-junioren korfbalvereniging Sparta rond voor seizoen 2022-2023

Na een aantal prachtige jaren in een samenwerking met buurtverenigingen Rodenburg en OWK gaat Sparta (Ze) per ingang van seizoen 2022-2023 weer zelfstandig verder. Hiermee kwam de Technische Commissie van de club voor een leuke uitdaging te staan: het zoeken van een hoofdtrainer voor de A-junioren.

Programmaboekje veldseizoen voorjaar 2022

Het programmaboekje is weer klaar!!

Klik hieronder voor het programma veldseizoen voorjaar 2022

Handhaving voor Sparta

BALK - Zaterdag mocht Sparta aantreden in de return tegen Harich. Met een bus vol supporter werd afgereisd naar Balk. Sparta had in dit tweeluik een mooie uitgangspositie, omdat de thuiswedstrijd met 15-13 werd gewonnen.

Rond de klok van 19:00 uur floot scheidsrechter Van der Meer voor de start van de wedstrijd. Beide ploegen startten zenuwachtig en gaven elkaar weinig ruimte. Harich opende middels een afstandschot de score, waardoor de Zoutman-formatie direct in de achtervolging moest. Beide ploegen leverden ontzettend veel strijd, maar kwam niet los van elkaar. Bij rust stond er een magere 8-8 op het scorebord.

Sparta met goed gevoel richting beslissingswedstrijden

GRONINGEN - Afgelopen zaterdag werd er in de laatste reguliere competitiewedstrijd de return tegen De Parabool gespeeld. Waar Sparta al wist dat nog nacompetitie moet spelen voor lijfsbehoud in de Tweede Klasse strijdt De Parabool nog volop om promotie naar de Eerste Klasse.